Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/4/1/saltabiten.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Trist! | Saltabiten.se

Trist!

Trist!

Hur skall en saluhall vara, se ut, leverera …… tja inte så som man har tänkt sig i Malmös nya ”hall” i direkt anslutning till Turning Tourso! Jag blir faktiskt irriterad av att lockas hit med parollen ”Malmö nya Saluhall”, när det hela är en halvdållig ICA butik med några extra features som inte var i bruk. En saluhall för mig är en anläggning full med enskilda handlare som erbjuder allmänheten sina älskade varor till hyfsade pengar. Dvs. man skall kunna handla fisk av fiskhandlaren, ost av osthandlaren och självklart kött av köttahandlaren.
I Malmö fanns det en snygg manuell köttdisk, en kaffehörna med eget rosteri (denna del var varken bemannad eller igång) samt ett kassasystem som bygger på IKEA:s ”sköt utcheckningen själv” system!?! Resten av butiken var en snikvariant på vilken livsmedelsbutik somhelst. fast med lite udda och inte helt övertygande seriösa stapelvaror.

Det som stack ut på ett ur miljösynpunkt bra sätt, var påfyllnads stationen för diskmedel, tvättmedel och andra liknande varor från någon för mig okänd leverantör. Nä, inget att rekommendera tyvärr och tänk så bra det egentligen hade kunnat bli!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *