Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/4/1/saltabiten.se/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/4/1/saltabiten.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 I´m back! | Saltabiten.se

I´m back!

I´m back!

Hej hopp!
Efter att ha slutfört ett projekt av det något större slaget är jag nu tillbaka till Saltabiten, detta goa projekt som jag nu vill ska fungera som det var tänkt! Jag har under den senaste månaden försökt få upp en receptsida som verkligen fungerar utan att få till det som jag vill ha det. Jag kommer under tiden jag jobbar på detta, lägga upp recept i bloggen och vill du söka på recept så ange bara ”recept” i taggväljaren så kommer alla recept att visas. Som en start på den härliga julmånaden, vill jag länka till en av mina TV favoriter, nämligen Hugh Fearnley och hans River Cottage, ”Det goda livet” på svenska. Visas lite då och då på SVT men kan ses på SVT Play när som. Dagens länk blir till en göttig päronkaka, baggis att göra och smakar fantastiskt. Kanske något för den kommande söndagens eftermiddags kaffe!!

Klicka här för att komma till recept (på engelska)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *