Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/4/1/saltabiten.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Alkoholfritt | Saltabiten.se

Alkoholfritt

Alkoholfritt

Ett litet tips till er som antingen inte dricker starkt eller kör bil eller vill servera alla på festen, även de som kör. Då har jag ett lite annorlunda och väldigt gott förslag, nämligen Fentimans Shandy eller deras Orange Jigger. Shandyn är en ölvariant som är åt det sötare hållet och jag kommer ihåg några tillfällen i min ungdom 🙂 då jag blivit serverad en blandning av öl och sockerdricka, detta är en färdig sådan variant! Gott! Sen Jiggern är en syrligt sött läsk som även den är mycket god. Bägge säljs endast på Systembolaget och kostar 19,50 styck. Bägge är såkallade sällskapsdrycker. Prova!

Kolla på systembolagets hemsida
Shandyn Klicka här
Jiggern Klicka här

Kolla äve Fentimans egen hemsida och där då på deras reklamfilmer, riktigt bra! Man kan även hoppas på att Systemet plockar in deras Curiosity Cola, Ginger Beer och deras Victorian Lemonade!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *