Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/4/1/saltabiten.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Vilken respons! | Saltabiten.se

Vilken respons!

Vilken respons!

Herre jistaness! Vilken fantastisk respons jag fick från er! Jag är helt överväldigad och så roligt det skall bli att ha er alla med på denna ”salta resa”! Jag har nu gett mig fasen på att vi tillsammans skall se till att få riktigt roligt i köket och att vi samtidigt kan få igång debatter, dialoger och en hel massa annat gott snack här på Saltabiten.se. Sprid nu detta positiva till era vänner och andra 🙂 Så kanske vi kan bli riktigt många!

Det är lite tekniskt strul med vissa delar av sidan, dessa jobbar jag på och de kommer säkert att fungera under dagen (eller kvällen :)) Eftersom ”Gilla” knappen på sidan inte har den funktionen jag hade önskat så får nigärna gå in på facebooksidan Saltabiten.se (klicka på länken så kommer du dit. Tryck sen väl där på ”Gilla” knappen så får du alla nya inlägg, recept, m.m. direkt till din egen Facebooksida!

Idag kommer lite nya recept och annat mys att läggas in, ha en goo söndag på er!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *