Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/4/1/saltabiten.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Premiär | Saltabiten.se

Premiär

Premiär

Hej hopp alla nyblivna SALTABITEN läsare och välkomna till startskottet på en kulinarisk resa om
Mat och Prat i Blogformat!
Jag börjar idag, efter djupa funderingar och litta planering delge mina tankar och idéer i ämnet och jag hoppas ni vill hänga på och göra detta till ett växande forum í ett ämne som många av oss brinner för, men som några av Er skulle kunna lägga lite, lite mer tid på! =) Jag skall få till en go liten blandning av svidande kritik, konstruktiva förslag, härliga recentioner från diverse tillverkare och förhoppningsvis en massa olika idéer, tankar och annat som NI kommer att bidra med.

Tyvärr har jag inte fått all teknik på plats här på sidan, därav lite konstiga engelska ord på olika platser. Men, det är såklart mitt mål att utveckla sidan efterhand och då skall även eventuella fel rättas till! Ni som är Facebookanvändare, gör oss nu en tjänst och tryck på gillaknappen så kanske detta kan bli riktigt kul inom kort! ¨Så nästa gång ni kommer tillbaka, och nästa och nästa ….. glöm inte att surfa runt litta för det kan ha hänt nått spännande här då!

Ni TWITTER anhängare, tryck på Twitterkanppen då Saltabiten även kör

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *